We create, we print.
GRAPHIC DESIGN – DIGITAL PRINTING – UV PRINTING – OFFSET PRINTING
We create, we print.
GRAPHIC DESIGN – DIGITAL PRINTING – UV PRINTING – OFFSET PRINTING
We create, we print.
GRAPHIC DESIGN – DIGITAL PRINTING – UV PRINTING – OFFSET PRINTING
Slider

ΠΡΟΦΙΛ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ MACART

Η Macart ξεκίνησε το 1993 σαν δημιουργικό γραφείο με εξοπλισμό που εκείνη την εποχή αποτελούσε την κορυφή της τεχνολογίας και από άτομα που δραστηριοποιούνταν στις γραφικές τέχνες από το 1977. Σήμερα η εταιρεία κατέχει σημαντική θέση στις γραφικές τέχνες και στον χώρο των εκτυπώσεων με υπερσύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Έχει αποσπάσει διεθνή και ελληνικά βραβεία για την ποιότητα των εργασιών της. Είναι πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την παραγωγή εντύπων.

Η Macart στεγάζεται σε έναν σύγχρονο λειτουργικό χώρο επί της οδού Λένορμαν 244 στην Αθήνα, κοντά στο Καπνεργοστάσιο.
Ο χώρος που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, προσφέρει στον πελάτη όλες τις δυνατότητες που έχουν οι γραφικές τέχνες στην παραγωγή απλών αλλά και εξειδικευμένων εντύπων, καθώς και τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την κάθετη υλοποίηση των ψηφιακών λύσεων που προτείνει η εταιρεία.

6025

Επιτυχημένα Projects

1280

Ικανοποιημένοι πελάτες

67

Κορυφαίοι Συνεργάτες-Προμηθευτές

5

Διεθνή & Ελληνικά Βραβεία

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Δημιουργικό

Πρωτότυπες ιδέες αλλά και «πίστη» στις βασικές αρχές της έντυπης επικοινωνίας, για αποτελέσματα που κυρίως στοχεύουν στην ανάδειξη του εντύπου και όχι των σχεδιαστικών δυνατοτήτων μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Εξοπλισμένη με τέσσερις υπερσύγχρονες μηχανές, η Macart είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει 7χρωμη ψηφιακή εκτύπωση: CMYK, βερνίκι Clear ink, Ασημί και Χρυσό pantone.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Offset εκτυπώσεις

H επίβλεψη των εντύπων σε όλη τη διάρκεια παραγωγής τους,  η χρήση στοχαστικού ράστερ και οι καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς, ενισχύουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της Macart διεθνώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιβλιοδεσία – Περάτωση

Πανίσχυρη βιβλιοδεσία με κόλλα PUR για βιβλία που δεν θα ξεκολλήσουν… ποτέ! Κλωστοραφή αντί για καρφίτσα με ποικιλία χρωμάτων στις κλωστές που κάνει τα έντυπά σας να ξεχωρίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

UV εκτυπώσεις

Τυπώστε χωρίς περιορισμούς στη φαντασία σας, με CMYK και λευκό μελάνι στον νέο μας εκτυπωτή UV-1200s, που τυπώνει τα πάντα παντού με φωτογραφική ποιότητα και ανάλυση έως 2880 x 1440 dpi.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψηφιακή κοπή

Το ψηφιακό μηχάνημα κοπής είναι ακόμη μία καινοτομία που προσφέρει η Macart. Μπορεί να χαράξει αυτοκόλλητα και να κόψει χαρτιά έως 350gr χωρίς τη χρονοβόρα και δαπανηρή κατασκευή καλουπιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Large format printings

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλους μεγέθους σε μεγάλη γκάμα υλικών. Φωτογραφικά χαρτιά, μουσαμάδες, καμβάδες, υφάσματα, ταπετσαρίες, βινύλλια, backlight και ό,τι άλλο χρειάζεστε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αντίγραφα τέχνης (giclée)

Στον 11χρωμο plotter Stulys Pro 9900 της Epson που διαθέτει η Macart για την αναπαραγωγή έργων τέχνης και φωτογραφιών, το αποτέλεσμα δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχετε δει μέχρι τώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προϊόντα limited edition

Η Macart εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε μία επιπλέον δραστηριότητα στο χώρο του limited edition συλλεκτικού δώρου, είτε αυτό αφορά διακοσμητικά είτε χρηστικά αντικείμενα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Χριστόδουλος Διαμαντούδης

Η Macart αποτελεί μια εταιρεία “κόσμημα” για το ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Μια οικογένεια η οποία βρίσκεται στο επιχειρείν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και αποτελεί διαρκές σημείο αναφοράς μέσω της ποιότητας των εργασιών της και της αξιοπιστίας της! Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας για την συνεργασία αυτή η οποία “κρατάει” σχεδόν δυο δεκαετίες!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ DOCUSYS A.E. (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ XEROX HELLAS A.E.E.)

Βασίλης Ραμπάτ

Η Μacart αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας στο χώρο των Γραφικών Τεχνών. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσήλωση στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και στο ποιοτικό αποτέλεσμα κάθε εργασίας που αναλαμβάνει, μια στρατηγική που συνάδει με τη Xerox φιλοσοφία

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ XEROX HELLAS A.E.E.

Νίκος Μόσχος

Δουλεύω αμέτρητες ώρες πάνω σε κάθε έργο, όποτε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απ’το να αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από ανθρώπους ίσως περισσότερο απαιτητικούς και από εμένα. Η ομάδα της Macart με βαθιά τεχνογνωσία και συνέπεια κυνηγάει διαρκώς την τελειότητα. Αυτοί είναι και οι λόγοι που η Macart αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας μου.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Νικόλαος Νούλας

Η εταιρεία Macart συνεργάζεται εδώ και χρόνια σε σταθερή βάση με τη Λεόντειο Σχολή Αθηνών και μας παρέχει πάντοτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα στελέχη της διακρίνονται από συνέπεια, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν τη Macart πολύτιμο συνεργάτη, που κατέχει σημαντική θέση στις προτιμήσεις μας.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Best printers and lovely partners. Professionals all the way.

COMEBACK STUDIO

Κλήμης Εμπέογλου

Απόλυτα ξεκάθαροι στην επικοινωνία, ταχύτατοι και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Xρήστος Κοντογιώργος

Επαγγελματίες από όλες τις απόψεις: εξυπηρετικοί, γρήγοροι στην επικοινωνία, άψογο αποτέλεσμα & φινίρισμα της εκτυπωμένης εργασίας. Εύγε!

Χρίστος Σιμάτος

Από τους πιο επαγγελματίες του κλάδου. Υψηλής ποιότητας ψηφιακές εκτυπώσεις και μακράν τα καλύτερα giclée prints.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

Aριάδνη Περράκη

Σκέφτομαι την εταιρία Μacart για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αλλά θα σταθώ σε τρεις: την αξιοπιστία, την τεχνική γνώση και την ειλικρίνεια. Η συνεργασία μας είναι 360o καθώς είναι και πελάτες και προμηθευτές μας. Αντιμετωπίζοντας καθημερινά κατάματα την πραγματικότητα της ελληνικής εκτυπωτικής αγοράς, ξεχωρίζω τη Macart και “ποντάρω” ανεπιφύλακτα στους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗΣ Α.Ε.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Γιατί η ποιότητα στη Macart είναι αδιαπραγμάτευτη, διαπιστευμένη και με ISO 9001:2015 για το σχεδιασμό, την οργάνωση και την παραγωγή εντύπων.

Γιατί είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις ανάμεσα σε μία πολύ μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων.

Γιατί ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες, προτείνοντας πάντα χαρτιά διαπιστευμένα κατά FSC, μη τοξικές πρώτες ύλες και οικολογικά μελάνια.

Γιατί ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, η αξιοπιστία και οι ξεκάθαρες συμφωνίες, προσθέτουν στα προϊόντα σας υπεραξία που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.

Γιατί η αγάπη για τη δουλειά μας είναι ο θεμέλιος λίθος της εταιρείας, υποστηρίζοντας την αρμονική συνύπαρξη της πρωτοπορίας με την εμπειρία.

Γιατί στην Μacart η σχέση ποιότητας - τιμής είναι από τις καλύτερες της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις, κοιτάζοντας πάντα τον πελάτη στα μάτια και όχι στο πορτοφόλι.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “POINT ZERO”

08 Οκτ 2019

Ένα ξεχωριστό event εγκαινίασε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός Χώρος Macart. Πρόκειται για την έκθεση "Point Zero" που σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση της Arima Pop Up Gallery στο ελληνικό φιλότεχνο κοινό, προτείνοντας ένα νέο τρόπο για να βιώνουμε την

ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

«POINT ZERO» ΤΗΣ ΓΚΑΛΕΡΙ ΑRΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ MACART

26 Σεπ 2019

Η Arima, σας προσκαλεί στο εικαστικό της ταξίδι! Η πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα, λαμβάνει χώρα στον Πολιτιστικό Χώρο της Macart, όπου η Arima Pop Up Gallery συστήνεται στο κοινό με την έκθεση «Point Zero». Eγκαίνια την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου με live

ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ “marginally HUMAN” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΣΧΟΥ

09 Αυγ 2019

Η εταιρεία ανέλαβε την παραγωγή του καταλόγου για την αναδρομική έκθεση του Νίκου Μόσχου στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση 148 σελίδων που σχεδιάστηκε από τον Μιχάλη Μόσχο και περιλαμβάνει τα έργα

ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ

Finalist και τιμητική διάκριση στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Sappi European Printers of the Year στην κατηγορία Βιβλίο με τη συμμετοχή «Korper-Topoi / Σώματα-Τόποι / Bodies-Places».

Πρώτο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Sappi European Printers of the Year στην κατηγορία Ψηφιακή Εκτύπωση με τη συμμετοχή «Photo albums from Macart». Η εκδήλωση που έγινε στην Πράγα είχε περισσότερες απο 2000 συμμετοχές από 34 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Τιμητική διάκριση από το Μουσείο Πομπιντού για το βιβλίο «Philippe Ramette».

Χάλκινο βραβείο από τα Ελληνικά Βραβεία Εκτύπωσης για την εξαιρετική ποιότητα του βιβλίου «Philippe Ramette».

Έπαινος από το «Centre national de la photographie» στο Παρίσι, για την παραγωγή του βιβλίου της έκθεσης του Vik Muniz.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 5132322, 210 5157336

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λένορμαν 244, 104 43, Αθήνα

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα: 9.00-18.00
Τρίτη: 9.00-18.00
Τετάρτη: 9.00-18.00
Πέμπτη: 9.00-18.00
Παρασκευή: 9.00-18.00
Σάββατο: 9.00-14.00